Nogomet

Healy: "Linfieldu će biti jako teško"

Tomislav Pacak • petak, 04.07.2008.
Healy: "Linfieldu će biti jako teško"

Prvi strijelac proteklih kvalifikacija za Euro, David Healy, posvetio je jedan od svojih blogova u Belfast Telegraphu okršaju Dinama i Linfielda u prvom pretkolu Lige prvaka...

Healy nije oduševljen ždrijebom sjevernoirskog predstavnika u Ligi prvaka: "Linfield nije imao sreće sa ždrijebom, zar ne? Igrati s Dinamom u ovoj fazi natjecanja je najteže što možete dobiti. Hrvatski nogomet je trenutno u usponu - pogledajte samo kako su dobro igrali na Euru - što znači da Linfield očekuje iznimno težak dvoboj."

Iako više nije u Dinamu, Luka Modrić ime je koje svi spominju kada govore o Dinamu: "Zagreb je nedavno prodao Luku Modrića za veliki novac, a to vam pokazuje otprilike s kakvom će se kvalitetom susresti Linfield. Bit će to ogroman test i igrači poput Alana Mannusa, Michaela Gaulta i Petera Thompsona morat će biti na svojoj najvišoj razini da bi bilo neizvjesno."

Sjajni napadač poželio je predstavniku svoje zemlje svu sreću: "Ni navijačima to neće biti piknik jer će biti dosta skupo ići u Hrvatsku. Želim Plavima puno sreće, trebat će im. Sretno i Cliftonvilleu i Glentoranu u Kupu Uefa."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!