Nogomet

Romario i Schumacher se zahvalili

Maja Giljanović • srijeda, 09.07.2008.
Romario i Schumacher se zahvalili

Umirovljeni (napokon) nekadašnji brazilski reprezentativac Romario i bivši svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher odbili su ponudu SS Murate koja ih pozvala da za momčad zaigraju u prvom pretkolu Lige prvaka...

Prvak San Marina, naime, ovog utorka igra kući s Göteborgom, a svojoj najvećoj zvijezdi - 42-godišnjem nekadašnjem svjetskom prvaku s Brazilom i velikanu Rome - Aldairu poželjeli su priključiti i Romarija te Schumachera.

Brazilac koji je "točku na i" kontroverzne karijere stavio ovog travnja navodno je odbio ponudu zbog smrtnog slučaja u obitelji, a Schumacher, posvjedočeni ljubitelj lopte koji godinama sudjeluje u humanitarnim utakmicama na Čizmi i povremeno nastupa u dresu lokalnog kluba iz Eschichensa u Švicarskoj gdje živi, nije obrazlagao svoju odluku.

Sportski direktor Murate Denis Casadei "duboko žali" jer osobito, kaže, s Romarijem "smo bili blizu ostvarenja sna", ali ne odustaje od pokušaja proboja u drugo pretkolo - lani ih je, pak, na startu s ukupno 4:1 eliminirao finski Tampere.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!