Nogomet

"Sljedeći put idemo do finala"

Branimir Korać • srijeda, 09.07.2008.
"Sljedeći put idemo do finala"
Foto: Davor Sajko

Ognjen Vukojević već je odigrao svoju prvu utakmicu u dresu kijevskog Dynama i pokazao poslodavcima da je njegova kupovina veliki pogodak. Šok na Europskom prvenstvu je iza njega i polako se okreće nastupima u dresu Kijevljana...

U svom prvom većem intervjuu ukrajinskim medijima Ogi se nije mogao ne osvrnuti na nedavno završeno Europsko prvenstvo. "Poraz protiv Turaka bio je težak i bolan. No dokazali smo da imamo odličnu reprezentaciju spremnu za velike domete. Sljedeći put moramo ići sve do finala", optimističan je Vukojević.

Nakon Eura je bio slobodan tjedan dana te se priključio pripremama Kijevljana u Austriji i vrlo brzo pohvatao konce igre. "U tome su mi pomogli suigrači koji su me jako dobro prihvatili. Nema velike razlike u igri mog bivšeg i sadašnjeg Dinama, u Zagrebu smo jedino igrali s dva zadnja vezna, a sada igramo s jednim, no to mi neće predstavljati problem", kaže Vukojević.

Kao i u Zagrebu, i u Kijev su velika očekivanja uoči početka sezone. "Želim ostaviti traga u ovom klubu i osvajati trofeje. I u Zagrebu sam u svakom susretu davao sve od sebe, tako će biti i ovdje", obećao je Dynamovim navijačima veznjak hrvatske reprezentacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!