Rukomet

Duvnjakovih sedam za +18

Ivana Strahija • petak, 11.07.2008.
Duvnjakovih sedam za +18
Foto: Sebastian Govorčin

I u drugoj su utakmici protiv izabranika zapadnohercegovačke regije naši rukometaši pobijedili, na vlas istom razlikom kao i jučer, no ovog je puta rezultat glasio 35:17.

Svoju su drugu utakmicu u pripremama za Olimpijske igre naši rukometaši opet igrali u Višnjiku, koji im očito odgovara, jer je i ovog puta pobjednik nosio hrvatski dres.

Kao i jučer, izbornik Lino Červar iskoristio je prvih 30 minuta susreta da uigra udarnu momčad, dok je u drugom dijelu iskušavao novije igrače na mogućim pozicijama. Najbolji je svakako bio mladi Duvnjak, koji je postigao ukupno sedam pogodaka.

Malo je više pozornosti danas posvećeno i igri u obrani, isprobane su varijante 3-2-1 kao i 5-1, a "ministar obrane" Dominiković po običaju je bio najbolji pojedinac u tim zadacima.

Pa ipak je evidentan bio nedostatak Mirze Džombe i Pere Metličića, koji su još uvijek pošteđeni punog intenziteta treninga nakon operacija koljena. Cijeli se hrvatski stručni tim nada kako će obojica biti dovoljno dobro u idućem dijelu priprema, koji u utorak započinje u Crikvenici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!