Automoto

Kišni prvi dan u Estorilu

Goran Markuš • nedjelja, 13.07.2008.
Kišni prvi dan u Estorilu

Chevrolet može biti zadovoljan učinkom svojih vozača prvog dana u Estorilu gdje su sva trojica uspjela plasirati svoje Lacettije u top deset…

Kiša koja se pojavila za vrijeme vrućeg petka iznenadila je sve prisutne, a testiranjima dala dodatnu "draž". Iako, kao ni većina momčadi, u Chevroletu nisu bili spremni za ovakav rasplet događaja vozači Lacettija su se dobro snašli što nam obećava dobre rezultate i na nedjeljnoj utrci.

"Grip automobila se mijenjao iz kruga u krug što nam je dodatno otežalo ionako tešku vožnju po stazi u Estorilu. Posljednji leteći krug na stazu sam izašao sa novim gumama što mi je omogućilo postavljanje četvrtog najbržeg kruga. Mislim da taj rezultat najbolje odražava potencijal našeg automobila ovog, prvog dana u Estorilu", zadovoljno je izjavio Alan Menu.

Isto zadovoljstvo mogli smo primijetiti i na licu drugog Chevroletovog vozača, Roba Huffa: "Ovo nije bila loša sesija. Na set-upu nismo ništa mijenjali što se pokazalo odličnim izborom. Izuzev manjih problema sa kočnicama drugih poteškoća nije bilo stoga sam siguran da za sutra možemo pronaći još koju desetinku čime bi popravili sadašnje peto najbrže vrijeme."

Iako je dan završio sa desetim najbržim vremenom Nicola Larini nikako nije nezadovoljan rezultatom: "Auto je dobar, a samo je to važno. U svojem letećem krugu otišao sam preširoko na zavojima broj šest i sedam što je utjecalo na vrijeme, no mjesta za nezadovoljstvo nema. Siguran sam u uspješan nedjeljni nastup."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoSkrolOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!