Nogomet

Tičinović: "Pamtit ću Maltežane zauvijek"

Maja Giljanović • petak, 18.07.2008.
Tičinović: "Pamtit ću Maltežane zauvijek"
Foto: Bruno Karadža

16-godišnji Mario Tičinović nije treneru Goranu Vučeviću poslužio kao puko osvježenje - talentirani je junior naprotiv još jednom pokazao kakav se potencijal u njemu krije...

Jedan od najmlađih strijelaca u povijesti Hajduka, rođen, naime, u kolovozu 1991. Tičinović je poslije utakmice s razlogom blistao - "Postigao sam svoj prvijenac i zauvijek ću pamtiti ovaj dan. Igrali smo odlično kao momčad u globalu, a što se mene tiče trener mi je samo rekao da odigram kako znam i kako radim na treninzima", izjavio je poslije susreta, a pola sata koliko je proveo u igri od zamjene Drage Gabrića potvrđuju uvijek nezahvalne prognoze po kojima se u mladom Sinjaninu poredviđa velika karijera te mu se s razlogom tepa kao malom Nedvedu.

Dario Jertec je usprkos prognozama istrčao na Poljud - zamijenio je nekadašnji Dinamovac u 65. minuti Borisa Živkovića i priznao: "Strijepio sam malkice od reakcije navijača, ali posve bezrazložno. Divni su i zahvaljujem im na toplom dočeku. Što se utakmice tiče - riješili smo sve eventualne nedoumice i prije uzvrata pa na Maltu putujemo rasterećeno".

Upitan, pak, od kolega novinara da prokomentira skandiranje navijača Mirku Hrgoviću nije se želio upuštati u stanje u Dinamu: "Sigurno razumijete. Nema potrebe razmišljati o drugima i baviti se njihovim poslom. Treba se naprotiv skoncentrirati na vlastitu igru", a na njihov upit strahuje li od negativne reakcije BBB-a kad se u splitskom dresu pojavi u Zagrebu, odmahuje rukom: "Ma kakvi".

Ostali su također uglavnom komentirali da je protivnik nedorastao, da je razlika u kvaliteti očita i da je šteta da još pokoja lopta nije završila iza vratara Borga, ali 4:0 zalog je izleta na Maltu, Birkirkara je apsolvirana i očekuje se protivnik u sljedećoj rundi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!