Nogomet

"Hrgović me iznenadio"

Antonija Pavlić • petak, 18.07.2008.
"Hrgović me iznenadio"
Foto: Bruno Karadža

Najskuplji igrač Hajduka, a ujedno i jedini reprezentativac u njegovim redovima, Nikola Kalinić, jučer se u visokoj pobjedi protiv Birkirkare (4:0) upisao u strijelce te potvrdio dobru formu koja ga je krasila kroz cijelo prvenstvo...

Bijeli su potpuno nadigrali Birkirkaru koja nije uspjela složiti nijednu opasniju priliku. Iako smo dojma da je rezultat trebao biti i veći, konstatacija je ipak da je posao odrađen vrlo dobro. Na koncu, i trener Vučević je prije utakmice najavljivao pobjedu s dva gola razlike, a dobio je duplo. Nitko sretniji od bivšeg hajdukovca.

U pravom se svjetlu iskazao junior Tičinović, koji je čak, postigao pogodak. Dobrim su se igrama splitskom auditoriju predstavili i Ibričić i Jertec, a kapetan Bušić je na terenu pokazao zašto zaslužuje kapetansku vrpcu. I on je postigao pogodak.

Vijest koja se pojavila u toku susreta na Poljudu, ona je o prelasku Mirka Hrgovića u Dinamo. Bivše Hajdučko srce u izboru Torcide i miljenik hajdukovih navijača, prihvatio je izdašniju ponudu Dinama te potpisao trogodišnji ugovor s Modrima.

"Doista sam se začudio kada sam čuo tu vijest. Radije bi se ostavio nogometa, nego nešto takvo učinio.", ogorčen je bio Kalinić na svog bivšeg suigrača i kapetana Hajduka. Doista se čini da je prelazak iz Hajduka u Dinamo postao svojevrsni trend među nogometašima.

"Mislim da prolazak nije bio upitan i prije ove prve utakmice, no mi ionako gledamo samo svoju igru. Treniramo za pobjedu u svakoj utakmici, bez obzira na ime suparnika.", ponudio je Kale svoje mišljenje o utakmici te istaknuo kako su gosti dobro prošli jer je objektivan rezultat mogao i trebao biti veći.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!