Košarka

U četvrtak na Roglu

Branimir Korać • srijeda, 23.07.2008.
U četvrtak na Roglu
Foto: Bruno Blumenschein

Nakon kraćeg odmora poslije uspješno odrađenog kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre, hrvatska košarkaška reprezentacija sutra se okuplja u Zagrebu te odlazi na pripreme na Roglu...

Pripreme za kvalifikacije za Olimpijske igre odrađene su gotovo savršeno, a dokaz tome je i sjajno tempirana forma koja je bila na vrhuncu u najvažnije vrijeme. Međutim sada slijedi onaj teži dio, održati visoku formu i do Olimpijskih igara u Pekingu, a taj kratki pripremni dio bit će odrađen na slovenskoj Rogli.

Okupljanje reprezentacije je u četvrtak u 18 sati u Zagrebu otkud se kreće za Roglu gdje će reprezentacija vježbati do 30. srpnja. Po povratku u Zagreb igrači će dobiti slobodno do 2. kolovoza kada će se ponovno okupiti te odletjeti za Peking.

Što se tiče samog kadra, on je isti kao u Ateni na kvalifikacijskom turniru. Jedino će se još jednom promotriti situacija s ozljedom Damira Markote, ako oporavak proteče brže nego se očekivalo, Markota će se priključiti reprezentaciji, u protivnom će u Peking Ante Tomić ili Damjan Rudež koji putuju s reprezentacijom na Roglu.

Za mjesto u pekinškoj ekspediciji borit će se Roko Leni Ukić, Davor Kus, Marko Popović, Marin Rozić, Nikša Prkačin, Marko Tomas, Zoran Planinić, Sandro Nicević, Marko Banić, Krešimir Lončar, Stanko Barać, Ante Tomić i Damjan Rudež.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!