Ostali sportovi

LaMont Jordan promijenio momčad

Mario Majdić Natrlin • nedjelja, 27.07.2008.
LaMont Jordan promijenio momčad

Dan nakon što su ga Oakland Raidersi otpustili, Jordan je našao novi posao u Bostonu, gdje će nositi dres New England Patriotsa....

Probijač sa sedmogodišnjim NFL iskustvom, otpušten je iz momčadi Raidersa nakon što ga ista nije uspjela mijenjati. Tako je završila Jordanova trogodišnja avantura u Oaklandu gdje je doveden nakon što je svoje prve četiri sezone proveo u NY Jetsima u tandemu s Curtisom Martinom.

Raidersi su u ovogodišnjem draftu izabrali sveučilišnu zvijezdu, Darrena McFaddena, što je stvorilo popriličnu gužvu u "pozadini" napada Raidersa. Uz Jordana, koji je sada član Patriotsa, tu su još i Justin Fargas i Michael Bush. 29-godišnjak je ovu sezonu trebao dobiti 4.7 milijuna dolara, te 5 milijuna sljedeću sezonu.

Jordan će sada činiti zanimljiv tandem u paru s Laurenceom Maroneyjem. Patriotsi nisu dugo čekali da iskoriste priliku koja im se pružila i ojačaju svoju probijačku igru ovim kvalitetnim igračem. Statistika govori da je Jordan u svojih sedam sezona pretrčao 3.285 yardi i postigao 24 polaganja. Najbolju je sezonu doživio u dresu Raidersa 2005; u kojoj je osvojio 1.025 yardi uz devet polaganja, te je hvatao za 563 yarda.

Potpisan je ugovor na godinu dana, dok ostali detalji nisu objavljeni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!