Nogomet

Video: Olić potopio Juventus

Marin Vuković • nedjelja, 03.08.2008.
Video: Olić potopio Juventus
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić s dva je pogotka unutar jedne minute potopio Juventus i Hamburgu donio visoku pobjedu od 3:0 na Emirates kupu u Londonu.

Ivica Olić odigrao je cijelu utakmicu za Hamburg u utakmici Emirates Cupa protiv Juventusa i u sudačkoj nadoknadi utakmice potvrdio pobjedu svoje momčadi na zaista nesvakidašnji način.

Nakon što je u 19. minuti vodstvo njemačkoj momčadi donio Paolo Guerrero, mreže su mirovale sve do sudačke nadoknade, a tada se probudio Olić i s nova dva pogotka unutar samo jedne minute do kraja potopio "Staru damu".

Prvi je pogodak postigao nakon kontranapada i udarca s ruba kaznenog prostora, a odmah nakon što su igrači Juventusa krenuli s centra lopta je došla do Olića koji šalje pravu bombu pod gredu protivničkog gola.

Kako po pravilima turnira klubovi za pobjedu dobivaju tri boda, za neodlučen rezultat jedan i svaki postignut pogodak po jedan, ovom visokom pobjedom Hamburg je ujedno i osvojio drugo po redu izdanje Emirates Cupa.

U posljednjoj utakmici domaćin turnira Arsenal s minimalnih je 1:0 svladao madridski Real. Jedini strijelac bio je Emmanuel Adebayor iz kaznenog udarca.

Emirates Cup:
Juventus - Hamburg 0:3, Arsenal - Real 1:0

Poredak: 1. Hamburg 7 2. Real 5 3. Arsenal 4 4. Juventus 4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!