Nogomet

"Nešto ne štima u obrani Slavena"

www.koprivnica.net, Tomislav Globan • utorak, 05.08.2008.

"Špijunski" dvojac iz Soluna svjedočio je Slavenovoj prvenstvenoj premijeri pred svojim gledateljima protiv Zadra. Trener Arisa Enrique Hernandez zadovoljan je travnjakom, a u momčadi Koprivničana vidi dosta snage, ali i slabosti...

Strateg Solunjana na utakmicu u Koprivnicu doputovao je s izvršnim direktorom Kontisom Ioannisom, koji je iznio svoje dojmove: "Stadion je mali, navijači su organizirani, a za nas nije normalno što s druge strane stadiona nema gledališta. No, teren je odličan", prenio je kcinfo.net.

Trener Enrique Hernandez prokomentirao je momčad svojih protivnika u 2. pretkolu Kupa Uefe: "To je momčad koja voli inicijativu. Vidio sam nekoliko kvalitetnih igrača, poput Vručine, Jajala, Tepurića i Posavca. Slaven Belupo voli igrati ofanzivno i moj prvi dojam o momčadi je dobar."

Kao slabiju stranu Hernandez ipak ističe Slavenovu obranu: "Slaven igra sa dva centralna stopera, Roguljem i Lapićem, ali nešto ne štima kod njih. No, ofanzivna je momčad, koja hoće igrati nogomet, ne igra zatvoreno, već se želi nadigravati.", zaključuje Hernandez.

Trener Farmaceuta, pak, nakon teške pobjede protiv Zadra nije ostavljao dojam zadovoljnog čovjeka. "Ono čime mogu biti zadovoljan i ono što će biti zapisano je isključivo pobjeda. Jutro je pametnije od večeri, ostaje nam analizirati što je to kod nas. Je li to grč kad je "pod moraš" dobiti? Naišli smo na kvalitetan blok organizirane momčadi Zadra i to je ono što sam očekivao, a ono što nisam očekivao to je da skoro ne mogu naći dobro mjesto u našoj momčadi. To je vjerojatno bio takav dan kada zaista nas ništa nije htjelo, a apsolutno je sigurno da je tome pridonijela i momčad Zadra", dojmovi su Mile Petkovića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!