Nogomet

"4:0 je iluzija"

Vedran Attias • utorak, 05.08.2008.
"4:0 je iluzija"
Foto: Davor Sajko

Igrači i stručni stožer Domžala stigli su na Maksimir kako bi odradili trening, a mi smo prije treninga popričali s trenerom Robertom Pevnikom...

Trener Domžala se nada kako su njegovi igrači izvukli pouke iz teškog poraza u prvoj utakmici te da iste greške neće ponoviti: "Ekipa je spremna za utakmicu. Naučili smo dosta iz prve utakmice u kojoj rezultat nije bio realan. Dinamo je veliki i kvalitetan klub, no gledajući sve što se dogodilo na terenu u Domžalama - smatram da je rezultat ipak bio previsok."

Glavni strateg slovenskog prvaka nahvalio je Dinamo između ostaloga rekavši kako Modri "spadaju među tri najveće ekipe na Balkanu". Domžalama bi trebalo čudo za prolaz u sljedeći krug natjecanja: "Imamo veliku želju za dokazivanjem, no ipak igramo u Maksimiru s Dinamom i iluzija je da možemo dobiti 4:0. Probat ćemo odigrati što bolje, a kakav će nam to donijeti rezultat - vidjet ćemo nakon utakmice."

Kao i Dinamo, Domžale igraju ritam srijeda - nedjelja, a ovaj vikend čeka ih teška utakmica s Mariborom: "Dobro smo pripremljena ekipa i nećemo imati problema odmoriti se do utakmice s Mariborom." Uostalom, ritam srijeda - nedjelja traje još samo ovaj tjedan.

Na pitanje o slabostima Dinama i mogućim šasnama Domžala, rekao je sljedeće: "Našu priliku vidim u mogućoj ležernoj igri Dinama koja bi nama otvorila priliku za postizanje ranog gola, no gledajući naš i njihov kadar - nema smisla govoriti o nekim slabostima Dinama.".

Kratko druženje sa slovenskim strategom završio je izjavom kako su ga Sammir i Mandžukić najviše impresionirali u prvoj utakmici. Eto, Mandžukić neće igrati u uzvratu. Barem neka utjeha za trenera Domžala...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!