Ostali sportovi

Bez Popovića na Litvu i Iran

Branimir Korać • petak, 15.08.2008.
Bez Popovića na Litvu i Iran
Foto: FaH

Hrvatska košarkaška reprezentacija u susretima s Litvom i Iranom nastupit će hendikepirana neigranjem Marka Popovića, a nije isključeno da je Popović izgubljen i za nokaut fazu...

Marko Popović, osim po rezultatskom debaklu, neće po dobrom pamtiti dvoboj s Argentinom i zbog ozljede stopala. Krajem prvog dijela Popović je morao napustiti igru zbog bolova u stopalu te se više nije vraćao na parket. Danas su obavljena snimanja u Olimpijskom selu, a ona su pokazala kako nije riječ o težoj ozljedi, ali i da Popović ipak neće biti spreman barem tjedan dana.

Marko će sigurno propustiti dvoboje s Litvom i Iranom, a gotovo sigurno i onaj četvrtfinalni dvoboj za koji vjerujemo da će ga Hrvatska izboriti. Prve sumnje u težu ozljedu i duže izbivanje na sreću nisu se obistinile, riječ je o istegnuću tetiva stopala zbog čega je Popović prisiljen na pauzu.

Sljedeći dvoboj naši košarkaši igraju sutra u 8:30 s Litvom dok će u ponedjeljak tražiti vizu za četvrtfinale protiv Irana u 3:00 sata po hrvatskom vremenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!