arhiva

Oluja nad Maksimirom

Sportnet Shop • četvrtak, 21.08.2008.
Oluja nad Maksimirom

Šahtar se samo najvećim optimistima ne čini kao nepremostiva prepreka na putu prema Ligi prvaka. Kup Uefe je i dalje relativno realna opcija, ali kako prikratiti vrijeme i zadržati optimizam do tada?

Dragi muški čitatelji ovog teksta, sigurno ste kao klinci zavidjeli barem malo svojim ženskim prijateljicama dok su se igrale barbikama. Oblačile ih, skidale (o da, pogotovo taj dio), šminkale, češljale. Super su Skeletor i He-Man, ali osim pomičnog oklopa i mača te nabijanja plastike o plastiku tijekom katastrofalno loše imitacije borbe baš i nisu dugo zadržavali vaš interes.

Onda je na red došao nogomet. Za klub se gine, na sve tekme se ide, nabavljaju se sličice omiljenih igrača, kupuju dresovi. Posteri su bili jednolični, svatko je imao istu fotku, modni stilist u vama i dalje je želio igraču malo iskombinirati boje, nabaciti poneki odjevni predmet. Vaš talent je propadao, utjehu ste tražili u piću i jeftinim Ukrajinkama. Vašoj tuzi je kraj, otrijeznite se, primite miš u ruke, protrljajte oči, nije san.

Kad već ne možete biti trener Dinama, tjerati igrače da igraju u formaciji koja vama odgovara, od sada ih možete oblačiti kako vama paše! Kupovina online nikada nije bila zabavnija! Štoviše, ne morate ništa kupiti, ali imate priliku od Bišćana, Moralesa, Balabana, Ivankovića i društva napraviti svoje vlastite barbike, odnosno Kenove (zašto Ken piše velikim slovom, a barbika malim?). Što vam je činiti? Posjetite www.DiadoraDinamoShop.com i pogledajte kako Dinamo artikli izgledaju na vašim omiljenim Dinamovcima.

Drage ženske čitateljice, stigli su novi Kenovi, online! Posjetite www.DiadoraDinamoShop.com i otputujte u čarobni svijet u kojem je vaš najdraži Dinamovac samo vaš, u kojem vas sluša i ne sramoti lošim izborom odjeće, u kojem manipulirate njime baš kao Kenom u stara dobra vremena. Ne gledaju TV, zagonetno su šutljivi i misteriozno privlačni.

Ukoliko poželite kupiti kombinaciju koju ste sastavili, nema problema, željena kombinacija bit će spremljena u bazu te ćete klikom na tipku Kupi biti prebačeni na Sportnet.hr Webshop gdje možete kompletirati narudžbu.

Frajeri, ne da vam se presvlačiti i svlačiti Modre? Smatrate to nemuževnim? Nema problema, posjetite Sportnet.hr Webshop i pogledajte kompletan Diadorin Dinamo asortiman.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!