Nogomet

Buljat: "Nije nam prvi put"

Maja Giljanović • četvrtak, 28.08.2008.
Buljat: "Nije nam prvi put"
Foto: Bruno Karadža

Rezignirano su se igrači i čelnici Hajduka spustili među novinare suglasni u procjeni da je Deportivo prejak protivnik i da su očekivanja o njihovom uvrštenju u sutrašnji ždrijeb Kupa UEFA ipak bila - nerealna...

Marijan Buljat tako kaže: "Velika šteta propuštene prigode osobito s obzirom na povoljan rezultat iz prve utakmice. Krenuli smo solidno, stvorili čak i dvije mrtve šanse, ali ih nismo realizirali što je Deportivo u maniri iskusne momčadi znao kazniti. Zabili su nam gol iz praktički prve i jedine šanse u prvom poluvremenu što nas je sasvim presjeklo, a nažalost ovo nam se ponavlja po tko zna koji put ove sezone".

Glavni akter gore spomenutih prilika, Nikola Kalinić, pak, dodaje: "Deportivo zasluženo ide dalje, mi smo imali svoje prigode, ali ih nismo iskoristili. Trebamo se sad skupiti i što prije zaboraviti Španjolce te se okrenuti domaćem prvenstvu. Neće biti lako pogotovo jer imamo teško gostovanje u Osijeku, ali to je sada sve što nam preostaje".

Sportski direktor Ivan Buljan je potvrdio riječi svojih igrača o propuštenim prilikama i zaključio: "U drugom je poluvremenu kvaliteta Deportiva došla do izražaja. Što se nas tiče propustili smo dvije-tri izgledne šanse, a suđenje, pak, ne bih komentirao. Preostaje nam sada koncentrirati se na našu ligu i borbu za vrh".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!