Nogomet

"Ne shvaćam zašto ne mogu u Betis"

Zoran Zdelar • petak, 29.08.2008.
"Ne shvaćam zašto ne mogu u Betis"
Foto: Davor Sajko

Danijel Pranjić u razgovoru za španjolski dnevnik izrazio je svoju veliku želju da napusti Heerenveen i karijeru nastavi u Real Betisu...

Sve se više čini da je hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić manja verzija Cristiana Ronalda. Ne, ne radi se usporedbi njihovih nastupa, već o namjerama klubova koji ih nikako ne žele pustiti unatoč njihovoj velikoj želji za odlaskom.

Nizozemski Heerenveen kupio je Pranjića od Dinama za otprilike pola milijuna eura, a sada ga želi prodati isključivo ukoliko prime najmanje 20 puta veću ponudu. Nekoliko se klubova ozbiljno zainteresiralo za Pranjićevo dovođenje, ali čelnici Heerenveena bi većinu otjerali s istaknutom cijenom od najmanje deset milijuna eura.

Zasad nijedan klub ipak nije bio spreman toliko izdvojiti, ali čini se da su čelnici španjolskog Betisa zasad najuporniji u nagovaranju nizozemskih kolega da Pranjićevu cijenu snize. I hrvatski reprezentativac jasno ističe želju za odlaskom te pokušava nagovoriti čelnike svojeg kluba da ga puste, što je otvoreno priznao u razgovoru za španjolski medij.

"Vrlo sam zainteresiran za transfer u Betis. Nije mi drago što je Heerenveen odbio ponudu iz Španjolske, jer mislim da bi za moju karijeru bilo najbolje da zaigram u Betisu. Jasno mi je da traže mnogo za mene, odnosno da nisu zainteresirani prodati me. Heerenveen ne stoji financijski loše i zbog toga ne shvaćam zbog čega tako velika cijena. Za mene je ovo velika prilika otići u Španjolsku", rekao je Pranjić za Al final de la Palmera.

Želja Pranjića za preseljenjem na jug Europe je ogromna te je zbog toga još jednom ponovio koliko je željan ovog transfera. "Želim ići u Betis, tu nema nikakve sumnje. Siguran sam da mogu dobro igrati u Španjolskoj i da bih vrlo dobro surađivao s Markom Babićem. Mogli bismo potpuno pokrivati lijevu stranu i tako uvelike pomoći klubu", kazao je bivši veznjak Osijeka i Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!