Nogomet

"Bit ćemo maksimalno spremni"

Ante Pažanin • nedjelja, 31.08.2008.
"Bit ćemo maksimalno spremni"
Foto: Kristijan Komarica

Na današnjoj konferenciji za novinare u zagrebačkom hotelu Sheraton izbornik Bilić se kratko obratio novinarima uoči okupljanja hrvatske reprezentacije. Igrači i stručni stožer putuju u Čatež gdje će se pripremati za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo s Kazahstanom i Engleskom…

Hrvatski reprezentativci okupili su večeras u hotelu Sheraton. Na prvo okupljanje večeras su došli samo Darijo Srna i Ivan Rakitić dok će se ostali priključiti sutra.

U povodu okupljanja prigodno se novinarima obratio izbornik Bilić: "Tko dođe večeras dođe, neki ne mogu, večeras igraju. Imamo normalan trening koji će biti u dva dijela, trenirat će oni koji nisu igrali danas. Hvala Bogu, kako smo čuli, svi su prošli bez povreda. Moramo se što bolje pripremiti za te dvije utakmice. Bit ćemo maksimalno spremni za te teške utakmice.Sutra ćemo još vidjeti kakva je situacija oko mlade reprezentacije, učiniti ćemo sve što možemo da pomognemo Ladiću."

Kakvo je zdravstveno stanje kapetana Nike Kovača i Ivice Križanca?
"Kovač je zdrav, on je prije Maribora imao problema i nije trenirao s ekipom. Za Križanca ćemo vidjeti u kakvom je stanju kada dođe."

Izbornik je prokomentirao i ponovno aktiviranje interesa West Hama za njegove usluge: "Ja nikad ne pričam o tome, javljaju se sada, javljali su se i prije. Ovo je vjerojatno povezano i s utakmicom. Ponavljam, te priče ne mogu ni na koji način utjecati na našu pripremu utakmice."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!