Nogomet

Nastavljaju se muke po Capellu

Maja Giljanović • utorak, 02.09.2008.
Nastavljaju se muke po Capellu
Foto: Davor Sajko

Engleski izbornik Fabio Capello muku muči s povredama svojih veznjaka - posljednji u nizu ozljedu je prijavio Frank Lampard...

Talijan je pred start kvalifikacija protiv Andore u subotu, ali još važnije protiv nas u Maksimiru 10., ostao u vezi bez redom Stevena Gerrarda, Owena Hargreavesa i Michaela Carricka. Pozvao je stoga debitanta - Fulhamovog Jimmyja Bullarda samo da bi ga prenerazila najnovija mogućnost da ostane na dvama uzastopnim gostovanjima bez Franka Lamparda.

30-godišnjak je propustio Andoru i lani, a ovog puta nastup mu je upitan zbog ozljede mišića: prije devet dana protiv Wigana ga je načeo, igrao je potom pod injekcijom protiv Tottenhama, a sada će sljedeća dva dana propustiti treninge i intenzivnim tretmanima se pokušati osposobiti za nastup na Montjuicu protiv slabašne Andore.

Konačan sud će, pak, dati engleski fizio Gary Lewin u četvrtak.

Lampard najavljuje: "Gostujemo, ali bez kalkulacija idemo na svih šest bodova. Protiv Andore vrijedilo bi zlata postići gol odmah na otvaranju, a što se Hrvatske tiče - svi smo svjesni što nas čeka. O njima ćemo, međutim, razmišljati od nedjelje i to s, uvjeren sam, tri boda u džepu iz Barcelone".

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!