Automoto

Oktanski vikend u Slatini i Virovitici

Sportnet • srijeda, 03.09.2008.
Oktanski vikend u Slatini i Virovitici

Ovog nas vikenda očekuje veliki oktanski ORC spektakl u gradovima Slatini i Virovitici. Najspremniji domaći relijaši okušati će se na 1. Virovitičko – Podravskom ORC reliju 2008. u borbi za ukupnog pobjednika i pobjednike po klasama u premijernoj ORC sezoni.

Start relija je u Slatini, u petak 5. rujna oko 17 sati, a automobili će u Slatinu pristići već u jutarnjim satima kako bi obavili tehnički pregled i verifikaciju za utrku. Ulazak u servisno parkiralište je slobodan i ti će se moćni rally bolidi moći razgledati iz blizine. U petak su na programu tri brzinska ispita „Slatina“ na većinski makadamskoj podlozi nedaleko samog grada.

U subotu rally karavana se seli u središte najslađe hrvatske županije, grad Viroviticu gdje će ponajbolji domaći vozači biti pojačani drift vozačima i autoslalomašima koji će odraditi svoje utrke u pauzama između gradskih rally brzinaca.

Najbolja pozivnica za posjetu ORC utrkama ovog vikenda je solidan broj moćnih rally i slalom automobila, nekoliko stvarno atraktivnih drift mašina i ponajbolji domaći vozači koji najavljuju borbu do zadnjeg metra rally i slalom utrke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!