Nogomet

"Spremni smo za Englesku"

Ante Pažanin, Vedran Attias • subota, 06.09.2008.
"Spremni smo za Englesku"
Foto: Davor Sajko

Darijo Srna, Mladen Petrić i Danijel Pranjić izrazili su zadovoljstvo večerašnjom predstavom i najavili veliki dvoboj koji nas očekuje u srijedu kada u Zagreb dolaze Englezi....

Darijo Srna, koji je opet bio odličan, kratko je izrazio zadovoljstvom pobjedom Hrvatske: "Pa dobro početak je kvalifikacija, prva utakmica nakon Turske. Početak je jako bitan, sad nam raspored ide na ruku, pred kraj idemo u Englesku protiv direktnih protivnika za prvo mjesto u grupi. Zato nam je bilo važno dobro početi i danas dobro odigrati. Engleska, dobili su 2:0, mi igramo doma, ne bojimo se, respektiramo ih, ali smo puni samopouzdanja i jedva čekamo utakmicu."

Mladen Petrić bio je sretan što je nakon svih problema s ozljedom odigrao dobru utakmicu i bio strijelac: "Jedva sam čekao taj gol, vidio sam na treninzima da ide sve na bolje, dobro sam osjećao loptu i danas sam eto dobro pogodio i zabio. Jako sam zadovoljan i nadam se da je to malen korak prema naprijed. Moramo biti zadovoljni, jer smo odigrali baš kako smo htjeli, nije bilo nikakve opasnosti da ispustimo utakmicu iz ruke i sada možemo mirno dočekati Englesku. Engleze znamo, sigurno da će biti teško, oni će htjeti revanš. Moramo biti 100 posto oprezni i nadam se da možemo ponoviti ono što smo napravili prije dvije godine."

Danijel Pranjić odigrao je još jednu nadahnutu utakmicu: "Tri boda su najvažnija, odigrali smo baš kako smo se dogovorili, zabili smo rano i to je bilo važno da kasnije igramo mirno, bez pritiska. Što se tiče Engleske, očekujemo ih spremni i mislim da smo u ovom trenutku puno bolja ekipa."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!