Nogomet

"Nikad nije lijepo izgubiti"

Zoran Zdelar • nedjelja, 07.09.2008.
"Nikad nije lijepo izgubiti"
Foto: EPA

Francuska je poražena na gostovanju u Austriji rezultatom 3:1, a to je u Francuskoj malo tko očekivao i navijači su prilično ljuti. No, Domenech namjerava nastaviti dalje...

Nakon jednog od većih poraza u posljednje vrijeme, francuski izbornik Raymond Domenech morao se suočiti s novinarima, a ovog puta nije ni mogao izbjeći brojna neugodna pitanja javnom zarukom s dugogodišnjom djevojkom, pošto je na tu "kartu" već odigrao tijekom Europskog prvenstva

Brojni bivši slavni francuski nogometaši još su nakon Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj pozivali čelnike Francuskog nogometnog saveza da smijene izbornika i jasno otkrili da je njihov favorit za nasljednika Didier Deschamps. Odgovorni su ipak odlučili nastaviti s Domenechom i u subotu navečer vjerojatno su požalili. Poraz od 3:1 protiv Austrije Francuzi nisu očekivali.

Domenech očekivano nije bio previše pričljiv. "Nikad nije lijepo izgubiti utakmicu. Imam određena razmišljanja zbog čega smo poraženi u Austriji, ali moram pogledati snimku utakmice kako bih mogao postaviti konačne zaključke", kazao je francuski izbornik.

Da ipak ne namjerava tako uskoro odstupiti, najavio je izjavom da jedna utakmica ne znači previše u kvalifikacijama "U kvalifikacijama se igra mnogo utakmica i sad se moramo okrenuti srijedi i dvoboju sa Srbijom. Bit ćemo spremni i željni doći do pobjede u tom susretu. Ne brinem se za budućnost francuske reprezentacije jer se radi o mladoj momčadi. Borit ćemo se do kraja", zaključio je Domenech.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!