Nogomet

"Uživam pod Capellom"

Zoran Zdelar • utorak, 09.09.2008.
"Uživam pod Capellom"
Foto: EPA

Budući nositelj igre engleske reprezentacije, Theo Walcott, ističe kako trenutno uživa u reprezentaciji i da ga ne smetaju previše grubosti protivničkih braniča...

Jedna od najvećih nada engleskog nogometa, Theo Walcott, odigrao je iznimno dobro protiv Andore, pa ga ni izbornik Fabio Capello nije propustio pohvaliti i istaknuti kao jedno od najvećih iznenađenja. Definitivno nije požalio Capello što mu je prvi u reprezentaciji pružio priliku da zaigra od prve minute, a najvjerojatnije će to ponovno učiniti i u srijedu u Zagrebu.

U posljednje vrijeme 19-godišnji Walcott ima sve više problema i s oštrim braničima, koji ne mare za njegove noge. "Već sam navikao na grubosti. Najvažnije ih je ignorirati. U suprotnom su svjesni toga da vas imaju u malom džepu. Nakon prekršaja se treba ustati, osmjehnuti im se i onda će znati da će ponovno imati posla", rekao je Walcott.

Kad je u pitanju atmosfera u reprezentaciji, koja prema nekim engleskim medijima je daleko od sjajne, Walcott napominje da mu je odlično. "Treninzi su intenzivniji, ali ja uživam sad još više pod Capellom. Ne kažem da i prije nije bilo dobro, ali prije je bilo mnogo glasina koje su nas ometale i koje nisu nestajale tijekom cijele godine."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!