Košarka

Frye propušta početak sezone

Branimir Korać • utorak, 09.09.2008.
Frye propušta početak sezone

Krilni centar Portland Trail Blazersa Channing Frye propustit će početak sezone zbog operacije lijevog nožnog zgloba koji ga muči već duže vrijeme...

Portland Trail Blazersi i Channing Frye dogovorili su se kako je operacija nožnog zgloba najbolje rješenje za obje strane. Frye je dosad izbjegavao operaciju, no igra mu je zbog toga bila daleko ispod očekivane razine i u dogovoru s klubom morat će pod nož.

Krilni centar Blazersa pristigao je iz New York Knicksa i od njega se dosta očekivalo, posebice u trenucima kada na parketu ne bi bio LaMarcus Aldridge, međutim Frye se dosta mučio, došao je i na "zub" onim najžešćim navijačima Blazersa, a za sve je kriva ozljeda koju vuče već duže vrijeme.

Riječ je o odlomljenoj koščici u nožnom zglobu koja mu je stvarala dosta bolova, a nakon operacije trebao bi ponovno biti onaj Frye koji je igrao vrlo dobro u dresu New Yorka. U klubu očekuju kako će za puni trening i nastupe biti spreman kroz nekih deset tjedana. Dok se Frye ne oporavi, prva alternativa Aldridgeu na "četvorci" bit će Ike Diogu koji u ovu mladu momčad stigao tijekom ljeta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!