Automoto

Cro Dakar Team ne može nastaviti

Sportnet • petak, 12.09.2008.
Cro Dakar Team ne može nastaviti

Unatoč odličnom startu na portugalskom Euromilhoes PAX Rallyju, posada Šaškin - Bruner zbog tehničkih problema nije nastavila natjecanje...

Druga etapa i težak teren Euromilhoes PAX Rallyja koji se vozi u sklopu Dakar Seriesa rezultirali su odustajanjem većeg broja posada među kojima se našao i naš dvojac Šaškin - Bruner. Iako su nastavili jednakim tempom kao prvi dan te su ujedno poboljšali svoj plasman u generalnom poretku probivši se na 16. mjesto, svega 25 km prije kraja drugog današnjeg brzinca zbog tehničkih problema s mjenjačem našli su se u nezavidnom položaju. Naime, došlo je do pucanja kućišta mjenjača zbog čega su bili prisiljeni odustati.

"Današnji dan preslika je jučerašnjih brzinskih ispita: težak teren i prašina koja ometa normalnu vožnju. Ipak, uspjeli smo se donekle priviknuti na uvjete pa čak i napredovati na odlično 16. mjesto u generalnom poretku, no zbog kvara na mjenjaču bio je upitan nastavak natjecanja. Čekali smo prateću ekipu koja je ustanovila da ne možemo nastaviti rally", izjavio je Daniel Šaškin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!