Tenis

"Ovo sam priželjkivao"

Sanja Čalić • petak, 19.09.2008.
"Ovo sam priželjkivao"
Foto: Kristijan Komarica

Veliko zadovoljstvo prvim osvojenim bodom i vodstvom Hrvatske izrazio je Mario Ančić koji je bez izgubljenog seta ostvario pobjedu nad Thomazom Belluccijem…

Mario Ančić se nakon duge pauze zbog bolesti vratio na teniske terene i to na sjajan način, uvjerljivo svladavši prvi reket Brazila Thomaza Belluccija. Upravo zbog izbivanja s terena nije bio siguran u svoju formu, no odigranim mečem bio je prezadovoljan: "Najvažnije je da vodimo 1:0, to je sve ono što sam priželjkivao prije početka ovog meča. Teško je bilo reći u kakvoj sam formi s obzirom da je bila jako velika stanka, ali prezadovoljan sam kako je to ispalo, u tri seta sam završio meč."

"Mislim da sam kontrolirao od prvog do zadnjeg poena, krenuo sam fantastično, odmah s breakom i mislim da sam pokazao odličnu, agresivnu igru. Normalno da je bilo nekih sitnica koje sam osjetio u meču, ali nećemo sad tražiti dlaku u jajetu, najvažnija je pobjeda. Završilo je relativno brzo, prema toma, ja sam zadovoljan," nastavio je Ančić s analizom svog meča.

Prokomentirao je naš reprezentativac ukratko i atmosferu u zadarskoj dvorani, pozvavši pritom publiku da im u sljedeća dva dana dođe dati još veću podršku: "Znam da je prvi dan uvijek najteže, ali volio bih da se napuni meč za vrijeme Karla i sutra nema isprike, vikend je i ovom prigodom pozivam publiku da dođe u što većem broju bez obzira na današnji rezultat."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!