Nogomet

Lavička: "Dinamo zaslužuje čestitke"

Tomislav Pacak • četvrtak, 02.10.2008.
Lavička: "Dinamo zaslužuje čestitke"
Foto: Kristijan Komarica

(Iz Praga za Sportnet.hr Tomislav Pacak) Utakmica u Pragu imala je potpuno oprečan učinak na situaciju dvojice trenera - dok Branku Ivankoviću više ne visi mač nad glavom, nesupjeh protiv Dinama doveo je Vitezslava Lavičku u tešku situaciju...

Lavička nije ni očekivao da će protiv Modrih biti lagano: "Nakon 0:0 u Zagrebu znali smo da nas u Pragu čeka jako teška utakmica. Uspjeli smo prevladati problem postizanja pogodaka, međutim, da bi nekoga pobijedili prvenstveno morate dobro igrati u obrani. Mi u tome nismo uspjeli, Dinamo je sjajno igrao u napadu i na kraju je pobijedio."

Hoće li zbog ovoga (morati) napustiti klub? "Tek nekoliko minuta nakon utakmice ne mogu odgovarati na takvo pitanje."

Lavička je priznao da su Zagrepčani zaslužili prolaz: "Velika želja nam je bila proći dalje, ali u ova dva remija Dinamo je bio bolji i zaslužuje naše čestitke."

Nakon utakmice s toliko događanja, pitanje "koji je trenutak presudio utakmicu" činilo se deplasiranim: "Utakmica je imala puno preokreta, rano smo primili gol, pa smo to preokrenuli, a onda je došlo do taktičke pogreške koja je dovela do drugog gola Dinama. Nakon trećeg gola sve smo prebacili u napad, ali nismo uspjeli postići pogodak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!