Nogomet

"Nitko sretniji od mene"

Vedran Attias • četvrtak, 02.10.2008.
"Nitko sretniji od mene"
Foto: Davor Sajko

(Iz Praga za Sportnet.hr Vedran Attias). Zadovoljstvo u redovima Dinamovih nogometaša nakon prolaza u Ligu Uefe bilo je veliko. Posebno su sretna bila tri Dinamova "klinca"...

Ivan Kelava: "Nije bilo treme, to je prošlo već davno kad sam prvi puta nastupio za Dinamo. Najvažnije je da smo prošli i da smo odigrali jednu odličnu utakmicu. Pokazali smo da možemo tako odigrati kada nas svi napadaju i kritiziraju. Nisu me potresli golovi, vjerujem u svoje kvalitete, tako se nažalost okrenulo. Drugi gol je bio zaista eurogol, nisam mogao ništa. Šteta za penal, imao sam ga na ruci, prošao mi je kroz ruku. To sve nije bitno, bitno je da smo se pokazali kao ekipa i da smo ginuli jedan za drugoga."

Milan Badelj: "Treći gol je odveo utakmicu u ipak mirnije vode, iako su oni imali i penal koji je Kelava skoro obranio, pa je postalo opasno. Najvažnije je da smo prošli."

Dejan Lovren: "Nemam riječi, ne znam što bih rekao, nitko sretniji od mene. Pokazali da smo prava ekipa u najtežim situacijama. Stavili smo glave zajedno, to se vidjelo. Nije bila neka posebno dobra igra, ali smo zasluženo pobijedili jer smo se borili od prve do zadnje minute i čestitam svim suigračima na borbenosti."

Ivica Vrdoljak: "Stvarno mi nije bilo svejedno kad me pogodila lopta za 3:3, poludio sam. Najvažnije je da smo ušli u Ligu Uefe i zbog toga sam presretan. ovim smo rezultatom popravili cijelu sezonu, sada puni samopouzdanja čekamo Osijek i nastavak ovakve forme. Vidjeli smo mi u Zagrebu da smo bolja ekipa, ali ulog je prevelik i onda te želja za rezultatom ponese. Odlično smo otvorili utakmicu i poveli, ali smo onda primili dva glupa gola i sve se okrenulo. Naša kvaliteta je na kraju isplivala, moj penal srećom nije okrenuo sve na njihovu stranu."

Pedro Morales: "Presretan sam rezultatom i zbog ekipe, a ne zbog vlastite igre. Pohvalio bih navijače, posvetio bih pobjedu njima, zaista je nevjerojatno da ih toliko dođe tako daleko na gostovanje."

Luis Ibanez: "Priprema za utakmicu je bila takva da igramo agresivno i napadnemo ih od početka jer oni to neće očekivati, a to smo i ostvarili te sam zbog toga presretan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!