Nogomet

Vulić iz Vladivostoka u Rijeku?

Bernard Jurišić • petak, 10.10.2008.
Vulić iz Vladivostoka u Rijeku?
Foto: Bruno Karadža

Zoran Vulić od danas više nije trener ruskog prvoligaša Luč Energije iz Vladivostoka. Nakon niza loših rezultata čiji je "pečat" bilo čak 1:8 protiv aktualnog prvaka Zenita prošlog tjedna, Vulić se razišao s klubom s Dalekog istoka...

Zoran Vulić raskinuo je ugovor s ruskim prvoligašem Luč Energijom. Bivši trener Hajduka već je nekoliko puta navješćivao odlazak s klupe kluba iz (pre)dalekog Vladivostoka, a nakon posljednjeg poraza od čak 1:8 kod prvaka Zenita u Petrogvradu, Vulić je definitivno "prelomio" svoju odluku.

Luč Energija nalazi se na 14. mjestu od 16 prvoligaša, samo dva boda udaljena od zone ispadanja. U posljednjih 6 kola očekuje ih žestoka borba za prvoligaški život, iako bi veliki dio ruskih prvoligaša volio da se za njega ne izbore. Oko 8 sati leta do Moskve u jednom smjeru prenaporno je i za igrače Luč Energije, ali i njihovih protivnika. U klubu će do kraja sezone ostati Dragan Stojkić i bivši Hajdukovac Dario Damjanović, povremeni reprezentativac BiH.

"Dvaput sam već razgovarao s upravom kluba o mom odlasku. Putovanja su zaista ubitačna i teško je raditi s momčadi kojoj treba nekoliko dana da se oporavi od svakog putovanja. Žao mi je što nismo mogli pokazati više, ali klub, grad i navijači zauvijek će ostati u mom lijepom sjećanju".

Vulić je potvrdio da je već imao kontakte sa čelnicima Rijeke i moguće je da neće imati vremena za odmor nakon povratka iz Rusije. Uz Zlatka Kranjčara, Zoran Vulić je trenutno najozbiljniji kandidat za preuzimanje klupe prvoligaša s Kantride nakon ostavke Mladena Ivančića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!