Rukomet

Karlovčani na pragu prolaska

Goran Markuš • subota, 11.10.2008.
Karlovčani na pragu prolaska
Foto: Ivana Strahija

Rukometaši Karlovca stigli su do prve pobjede protiv snažnog švedskog kluba Lindesberg čime su si već gotovo osigurali prolazak u sljedeći krug natjecanja. U drugoj utakmici naše skupine crnogorska Budućnost očekivano je deklasirala današnje protivnike naših rukometaša, engleski University of Manchester...

Jedan od dva ozbiljna protivnika je poražen. Naime, jučer su se Karlovčani sukobili sa rukometašima švedskog Lindesberga koji je za razliku od današnjeg protivnika, momčadi University of Manchester predstavljao opasnu prijetnju u borbi za prolaz skupine D.

Odličnu partiju pružio je golman Totić dok je Šporčić sa devet golova bio najučinkovitiji igrač Karlovca. Više od 1500 gledatelja moglo je uživati u prekrasnoj igri svojih rukometaša koji su od samog početka susreta preuzeli inicijativu i već na poluvrijeme otišli sa tri gola prednosti.

"Znali smo da su jaki, ali ipak ne ovoliko", izjava je samo jednog od brojnih obožavatelja kluba. Trener Ivandija uz pobjedu svoje ekipe slavio je i rođenje sina stoga ne čudi veliko veselje viđeno na njegovom licu odmah nakon utakmice.

U drugoj utakmici skupine D crnogorska Budućnost se sukobila sa osakaćenim University of Manchesterom koji nisu imali realne šanse protiv daleko nadmoćnijeg protivnika, a upravo će poraženi englezi biti današnji protivnik kluba iz Karlovca. Ukoliko pobjede Karlovčani će osigurati jedno od prve dvije pozicije, a samim time i prolazak u sljedeći krug natjecanja.

Utakmica protiv University of Manchester igra se danas u 19.30h. Svi koji su u mogućnosti pozvani su u dvoranu na Rakovcu kako bi svjedočili ovom uistinu važnom susretu.

Challenge kup, skupina D:
Karlovac – Lindesberg 30:25 (15:12)
Budućnost – University of Manchester 39:11 (23:6)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!