Rukomet

Karlovčane čeka rumunjska Resita

Goran Markuš • ponedjeljak, 13.10.2008.
Karlovčane čeka rumunjska Resita
Foto: Ivana Strahija

Nakon što su slavili u prve dvije utakmice i tako si osigurali prolazak u treći krug natjecanja rukometaši Karlovca odigrali su izjednačeno protiv vrlo jake crnogorske Budućnosti čime su drugi krug Challenge kupa završili kao drugoplasirana momčad skupine D…

U vrlo teškom i krajnje iscrpljujućem susretu momčad iz Karlovca podijelila je bod sa crnogorskom Budućnošću čime su zbog lošije gol razlike drugi krug Challenge kupa završili na drugom mjestu u skupini D.

U slučaju pobjede Karlovčane bi čekao solidan RK "Sloga" Doboj iz susjedne BIH koji unatoč svojoj kvaliteti nikako ne bi bio nepremostiva zapreka dok ih sada, kao drugoplasiranu ekipu skupine D u trećem krugu očekuje možda i najjači klub ovog natjecanja, UCM Sport Resita.

Već dvije uzastopne godine Sport Resita bez većih problema vlada Challenge kupom stoga će Karlovčani u sljedeći krug ući kao veliki autsajderi. Međutim, kao što su mnogi već pokazali niti Rumunji nisu nepobjedivi i uz mnogo želje i truda te malo sportske sreće sve je moguće.

U drugom susretu skupine D koji nije bio od apsolutno nikakvog značaja niti jednoj momčadi University of Manchester još je jednom gadno poražen rezultatom 38:16 čime je Lindesberg nakon tri dana završio na trećoj poziciji u skupini D.

Prvi susreti trećeg kola Challenge kupa na rasporedu su 15. i 16. studenog što znači da ima i više nego dovoljno vremena za punjenje baterija i spremanje taktike za novog, vrlo jakog protivnika.

Challenge kup, skupina D:
Karlovac – Budućnost 28:28
Lindesberg – University of Manchester 38:16

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!