Nogomet

Rodrigo: "Hrvati odlično igraju zajedno"

Tomislav Pacak • srijeda, 15.10.2008.
Rodrigo: "Hrvati odlično igraju zajedno"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

David Rodrigo mogao je biti zadovoljan nakon što je njegova momčad u Zagrebu izgubila "samo" s 4:0, a šesta selekcija svijeta joj je složila tek nekoliko pravih šansi...

Gostujući izbornik započeo je sipanjem komplimenata na račun Hrvatske: "Bila je to utakmica u kojoj smo se suočili s jednom od najboljih ekipa Europe. Činjenica je da je sve na strani Hrvatske - ima sjajne individualce, ali i igrače koji igraju dobro zajedno."

Rodrigo je bio zadovoljan onime što je Andora prikazala: "Mi smo odigrali dobru utakmicu. Napravili smo dva jedanaesterca, dali su gol iz slobodnog udarca, činjenica je da Hrvatska zapravo ništa nije promašila. Mi smo se na tom brzom terenu pokušali snalaziti najbolje što smo mogli."

Vezane vijesti

Gostujuće novinare zanimalo je zašto se Rodrigo odlučio pružiti priliku dvojici neiskusnih igrača: "Kada određujem tko će igrati, ne gledam datum rođenja, nego koliko taj igrač pruža na terenu i na treninzima. Mislim da su mladi igrači pokazali da zaslužuju povjerenje. Nitko se ne rađa s iskustvom, to se mora steći, a u ovoj utakmici smo vidjeli da naša reprezentacija može računati na dva dobra mlada igrača."

Rodrigo smatra da nema što prigovoriti svojim igračima: "Imali smo nesreću da su golovi stigli iz prekida. Mislim da smo čak imali dosta loptu u nogama, naši momci su se trudili, a ne smijemo zaboraviti da smo igrali protiv jedne od najjačih momčadi u Europi."

Rodrigo je barem 4-5 puta ponovio kako je Andora igrala protiv jedne od najboljih momčadi u Europi, no Hrvatska to, objektivno, nije pokazala na travnjaku...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!