Ostali sportovi

Studer novi Akrapov izazivač

Goran Markuš • srijeda, 29.10.2008.
Studer novi Akrapov izazivač

Nakon velike obrane naslova prvaka zemalja izvan Europske Unije na Trgu bana Josipa Jelačića Vedran Akrap je saznao mjesto i ime svog novog izazivača. Riječ je o neporaženom Yvesu Studeru koji će se 26.12 u Bernu pokušati dočepati titule najboljeg…

Neporažen Švicarac Yves Studer (19-0-0) novi je izazivač našeg Vedrana Akrapa (12-5-0) koji će svoju titulu prvaka zemalja izvan EU braniti u "dvorištu" svog protivnika, švicarskom Bernu.

Iako su Studerove brojke uistinu fascinantne valja napomenuti kako je većina njegovih protivnika bila vrlo upitne kvalitete sa više poraza nego pobjeda, a samo tri nokauta u 19 borbi uistinu nisu nešto čime se može pohvaliti.

Međutim, Yvesa to ne sprječava da otvoreno "plaši" svog protivnika izjavama: "Akrap će pasti" ili pak "On će biti četvrti". Očekivano Akrap je potpuno miran: Studerova najava mog nokauta zvuči vrlo simpatično. Svoju šansu dobit će u svojem gradu stoga očekujem da se uistinu barem potrudi ostvariti svoje zaista ambiciozne najave.

"Boksajući na zagrebačkom Jelačiću ostvario sam mnoge ambicije, a nakon pobjede protiv Čirkova nastavio sam sa punim treninzima stoga se osjećam i više nego spremnim za još jednu obranu naslova", izjavio je Akrap koji je početkom listopada sudjelovao i na pravom atletskom maratonu što dovoljno govori o njegovoj fizičkoj spremi uoči meča sa Studerom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!