Nogomet

Zagora i Dinamo, Hajduk i Slaven!

Zoran Zdelar • četvrtak, 30.10.2008.
Zagora i Dinamo, Hajduk i Slaven!
Foto: Davor Sajko

Danas su ždrijebom određeni parovi četvrtfinala Hrvatskog kupa, a naizgled najlakšeg protivnika dobio je Dinamo...

Današnjim ždrijebom u Kući hrvatskog nogometa određeni su parovi četvrtfinala Hrvatskog kupa, a kuglice su nam donijele iznimno zanimljive utakmice.

Svi nogometni zaljubljenici u Unešiću dobili su najbolju moguću nagradu nakon što su iz natjecanja izbacili Osijek i Karlovac. Zagori će u goste stići aktualni prvak Dinamo i nema sumnje da će se u Unešiću ponovno napraviti sjajna atmosfera u kojoj ni Modrima neće biti lagano igrati.

Daleko najneizvjesniji par je Hajduk – Slaven Belupo, koji će se prije druge utakmice sastati samo tri dana ranije i u prvenstvu. Iznimno će zanimljivo sigurno biti i na dvobojima Rijeke i Zagreba, a posljednji par čine Pomorac, koji je u osmini finala iznenadio nogometaše Varteksa, i vinkovačka Cibalia.

Prva utakmica na rasporedu je već 12. studenog, dok će se uzvrati igrati dva tjedna kasnije. S obzirom da Dinamo 27. studenog igra europsku utakmicu protiv moskovskog Spartaka na Maksimiru, oni će svoju uzvratnu utakmicu sa Zagorom odigrati u nekom drugom terminu.

Četvrtfinale Hrvatskog kupa:
Zagora – Dinamo
Hajduk – Slaven Belupo
Rijeka – Zagreb
Pomorac – Cibalia

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!