Košarka

Zagreb ipak ide dalje

Branimir Korać • srijeda, 12.11.2008.
Zagreb ipak ide dalje
Foto: Kristijan Komarica

Košarkaški Zagreb unatoč porazu od Samare u uzvratnom susretu drugog pretkola Eurochallenge kupa, igrat će u skupinama ovog natjecanja i to s pozivnicom Fibe...

Iz Fibe je stigla i službena potvrda u prostorije kluba kako će Zagreb igrati u skupinama Eurochallengea i to kao 32. klub. Do takvog raspleta došlo je odustajanjem jednog od klubova koji su igrali u Eurokupu zbog financijskih i sponzorskih problema (nije potvrđeno, no čini se kako je riječ o ruskom Uralu koji ima određenih financijskih problema).

Zagreb je dobio tu pozivnicu od strane Fibe slijedom rezultata koje je ostvario prošle i ove sezone. Prošle sezone bili su nadomak plasmanu na Final Four, no zaustavio ih je Barons iz Rige, a ove sezone u četiri susreta upisali su tek jedan poraz i to onaj u Rusiji kod Samare. Zbrajanjem rezultata od ove i prošle sezone, Zagreb je imao najviši koeficijent među momčadima koje su poražene u drugom pretkolu Eurochallengea i dobio je prednost nad ostalima.

Vijest o Zagrebovom nastavku igranja u Eurochallengeu potvrđena nam je i u klubu gdje je službeni dopis iz ureda Fibe i stigao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!