Nogomet

Video: Rukavina spasio PAO

Zoran Zdelar • srijeda, 12.11.2008.
Video: Rukavina spasio PAO
Foto: Bruno Karadža

Mladi napadač Ante Rukavina zabio je dva pogotka za svoj Panathinaikos u Kupu te je tako suigračima osigurao pobjedu, a Lovrek je svojim pogotkom Eskisehirsporu donio remi...

Bivši napadač splitskog Hajduka Ante Rukavina u prvenstvu i Ligi prvaka minute uglavnom dobiva tek na kapaljku, ali je zato veću priliku dobio u Kupu te je u potpunosti opravdao povjerenje koje mu je pružio trener Henk Ten Cate i s dva je pogotka bio uvjerljivo najbolji igrač utakmice.

Rukavina je doveo Panathinaikos na gostovanju kod Kavale u vodstvo nakon samo devet minuta, a protivničku mrežu zatresao je ponovno u 70. minuti čime je nedvojbeno riješio utakmicu. Konačnih 3:0 za Panathinaikos u 89. minuti postavio je Christodoulopoulos.

Giganti u svojim ligama nerijetko znaju stradati u ranijim fazama Kup natjecanja, no ovog puta mladi hrvatski napadač pobrinuo se da brojni navijači Panathinaikosa ipak ne ostanu razočarani.

Nije Rukavina jedini hrvatski napadač koji je bio strijelac u Kupu, to je uspio i Krunoslav Lovrek u Turskoj. Bivši napadač Zagreba doveo je Eskisehirspor u vodstvo u 56. minuti, no samo sedam minuta kasnije za Tokatspor zabija Turan te je susret rezultatom 1:1. i završio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!