Nogomet

Eksplozija neće odgoditi utakmicu

Zoran Zdelar • utorak, 25.11.2008.
Eksplozija neće odgoditi utakmicu

Utakmica Lige prvaka između Zenita i Juventusa ipak će biti odigrana bez odgađanja s obzirom da takav zahtjev Uefi zasad nitko ni nije postavio...

Utakmica između Zenita i Juventusu danas u St. Petersburgu gotovo sigurno ipak neće biti odgođena, objavio je glasnogovornik krovne europske nogometne federacije.

Mnogi mediji nedugo nakon eksplozije u kojoj su smrtno stradale tri osobe, a koja se dogodila u neposrednoj blizini Zenitova trening centra, objavili su vijest da je odigravanje utakmice dovedeno u pitanje, no zapravo takav zahtjev nije zasad nijedna strana odaslala prema Uefi.

"Detaljno pratimo razvoj situacije u St. Petersburgu i u stalnom smo kontaktu s ljudima u Rusiji, ali zasad nam se nitko nije obratio s prijedlogom odgode odigravanja utakmice. U konačnici će o odigravanju utakmice odlučivati i ruske vlasti", rekao je glasnogovornik Uefe William Gaillard.

Zenit u večerašnjoj utakmici, koja po hrvatskom vremenu započinje u 18.30 sati, lovi pobjedu kako bi se i dalje mogli realno nadati prolasku među najboljih 16 u Europi, dok je Juventusu za prolazak dalje dovoljno osvajanje i jednog boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!