Nogomet

"Presretan sam zbog Eduarda"

Zoran Zdelar • srijeda, 17.12.2008.
"Presretan sam zbog Eduarda"
Foto: Kristijan Komarica

Povratak Eduarda da Silve na travnjak najviše je razveselio hrvatskog izbornika Slavena Bilića koji će tako ponovno moći na njega računati za iduću utakmicu...

Glavna sportska vijest u Hrvatskoj, ali i jedna od istaknutijih vijesti u engleskim medijima je definitivno povratak hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve na travnjak. Svojom igrom Eduardo je podsjetio na svoje stare dane s obzirom da je u nekoliko navrata iznimno opasno ugrozio protivničkog vratara, ali je odigrao samo jedno poluvrijeme.

No, izbornik Slaven Bilić očekivano je iznimno sretan zbog povratka igrača koji nam je uvelike pomogao izboriti plasman na Europsko prvenstvo ove godine. "Ja sam presretan. Daj Bože da sve bude kako treba... Nije potrebno u samome početku očekivati čudo, no znajući ga, ne treba se iznenaditi ako sve bude u rekordnom roku. Suvišno je naglašavati kako je Dudu u ponajboljem svjetskom klubu, okružen vrhunskim stručnjacima i možemo biti sigurni da vode brigu o najsitnijim detaljima te da će povratak u natjecateljsku top formu biti optimalan. Poželimo mu sreću", rekao je Bilić.

Koliko hrvatska reprezentacija znači njezinim članovima nije tajna, uvijek svi istaknu sjajnu atmosferu u nacionalnoj vrsti, a jednako je i u Eduardovom slučaju. Naš Brazilac jedva čeka ponovo okupljanje. "Jako volim igrati za hrvatsku reprezentaciju, jednako kao i za Arsenal. Jedva čekam da se vratim u reprezentaciju", otkrio je Dudu neposredno nakon utakmice.

Arsenalov strateg Arsene Wenger rekao je da očekuje Eduarda u konkurenciji za prvu momčad tek za pet do šest tjedana, no Eduardo nema namjeru tako dugo čekati... "Ukoliko sa stražnjom ložom bude sve u redu nadam se da ću zaigrati za prvu momčad Arsenala još ove godine. Vrlo brzo očekujem da ću biti onaj stari", kaže Eduardo.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!