Nogomet

"Ostajem izbornik BiH"

HINA • ponedjeljak, 22.12.2008.
"Ostajem izbornik BiH"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Miroslav Ćiro Blažević u ponedjeljak je u Mostaru odbacio medijske navode kako će otići s klupe izbornika Bosne i Hercegovine nakon sukoba s dijelom čelništva Nogometnog saveza BiH...

"Nigdje ne odlazim, ali da ću ući u konflikt s onima koji su predodređeni da nas vode, to je sigurno. Odlučio sam, obračunat ću se s njima (Predsjedništvo Nogometnog saveza, op.) apsolutno. Nikog ne želim ucjenjivati, nemam namjeru otići, ali imam namjeru regulirati ono što može utjecati na momčad i kompromitirati naše šanse za ono što priželjkujemo", rekao je Blažević u intervju za bosanskohercegovačko izdanje Večernjeg lista i Radio dobre vibracije.

Ćiro je posebno ljutit na potpredsjednika Nogometnog saveza Sulejmana Čolakovića, koji je osporavao njegov način rada.

"Čolaković kaže u novinama 'Neće meni Ćiro odlučivat'. Pa nećeš ti odlučivat', budalo jedna, do jučer su ti bombe po Savezu bacali!", ljutito je kazao izbornik bh izabrane vrste i dodao kako je "stvorio jedinstvo u najvažnijem dijelu, a to je ekipa."

"Ne može nas voditi predsjedništvo (Nogometnog saveza BiH, op.) koje nije jedinstveno i koje u svakoj prilici pokaže da nema nikakvog jedinstva", dodao je Ćiro, a kap koja je prelila Ćiri čašu je izbor Muniba Ušanovića za glavnog tajnika Nogometnog saveza BiH. Protiv Ušanovića se pred Sudom BiH vodi sudski postupak za brojne nezakonitosti u vođenju Saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!