Nogomet

Ljupko Petrović otišao u Srbiju

Zoran Zdelar • utorak, 23.12.2008.
Ljupko Petrović otišao u Srbiju
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Trener koji je tijekom prvog dijela sezone vodio sesvetsku Croatiju odlučio je preuzeti po treći put u svojoj karijeri srbijanskog prvoligaša Vojvodinu...

Iskusni strateg Ljupko Petrović do posljednjeg kola prvog dijela sezone vodio je sesvetsku Croatiju, a nakon završetka polusezone odlučio je dati ostavku. Predsjednik Zvonko Zubak i suradnici nadali su se da postoji još mala mogućnost da ga ipak zadrže, odnosno vrate, no to više nije moguće.

Petrović je, naime, danas dogovorio sve uvjete suradnje sa srbijanskim prvoligašem Vojvodinom. To mu je već treći dolazak na stadion Karađorđe. Petrović je Vojvodinu već vodio sad već davne 1989. godine te u sezoni 1996/1997.

Nekadašnji strateg Osijeka već je donio prvu odluku kao novi trener Vojvodine, a njoj se igrači vjerojatno neće previše obradovati. 61-godišnji trener odlučio je skratiti odmor igrača za osam dana i okupiti ih na pripremama 4. siječnja. Na klupi je zamijenio Dragana Radojičića, no on neće otići već će biti Petrovićev pomoćnik.

"Dolazim u bodovno dobroj situaciji. Imamo tri boda manje od vodećeg Partizana, mladu i talentiranu momčad s velikim potencijalom, ali takvi su bili i Siniša Mihajlović i Slaviša Jokanović kada smo 1989. godine osvojili titulu. Sada imamo i mnogo bolje uvjete, čak odlične. Sportski centar kakav ima Vojvodina u Srbiji ima još samo Partizan", rekao je Petrović, a prenosi B92.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!