Košarka

Batista već pobjegao iz Moskve

Branimir Korać • utorak, 30.12.2008.
Batista već pobjegao iz Moskve
Foto: Nikola Movrić

Esteban Batista trebao je pokriti rupu nastalu odlaskom Nenada Krstića u Oklahomu, no unatoč potpisu ugovora s Triumfom, nije se dugo zadržao u Rusiji. Sada mu prijeti i raskid ugovora...

Dolaskom Pinija Gershona, Batista je izgubio mjesto u rotaciji u Maccabiju i izraelski div na kraju ga je odlučio i otpustiti. Nova destinacija je Triumf koji očajnički traži pojačanje na centarskoj poziciji i vidi ga upravo u Batisti. Međutim, hiroviti Urugvajac nije dugo boravio u Rusiji.

Nakon što je potpisao ugovor s ruskim klubom, u Moskvi ga je dočekala temperatura od minus 20 stupnjeva i Batista se brzo spakirao i vratio u Montevideo. Prema pisanjima urugvajskih medija, niska temperatura je glavni razlog njegovog iznenadnog odlaska svega tri dana nakon što je postao igrač Triumfa. Prema istim izvorima, Batista niti ne pomišlja na povratak u Rusiju, prenose mediji izjavu njegovog zastupnika.

Iz ruskog kluba nema još nikakve reakcije na ove napise urugvajskih medija i nije poznato da li mu je Triumf dozvolio povratak u Urugvaj ili je riječ o još jednom, ne prvom, hiru Batiste. Ukoliko je svojevoljno napustio klub, uslijedit će sigurno velika kazna, možda čak i raskid ugovora na njegovu štetu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!