Zimski sportovi

Vipnetova zabava izvan slalomske staze

Sportnet • četvrtak, 01.01.2009.
Vipnetova zabava izvan slalomske staze

Vipnet, generalni sponzor Hrvatskog skijaškog saveza i alpske reprezentacije te utrka slaloma FIS Svjetskog kupa u Hrvatskoj, ovogodišnje izdanje skijaškog spektakla na Sljemenu obogaćuje brojnim inovativnim sadržajima.

Kako bi ljubiteljima skijanja pružio što uzbudljiviji doživljaj zimskog događaja broj 1 u Hrvatskoj, Vipnet je pripremio čitav niz iznenađenja.

Skijaški znalci tako su u protekla dva tjedna imali priliku okušati se u skijaškom online kvizu i osvojiti ulaznice za utrku, dok su se prošlih tjedana posjetitelji Vip portala družili s Anom, Nikom, Natkom i Ivicom na Vip chatu. Uz to, Natko i Ivica svoje doživljaje sa svjetskih skijaških staza svaki tjedan donose i na blogovima na Vip portalu.

Svi ljubitelji skijanja naše će skijaške zvijezde moći i osobno upoznati ispred Vip centra u Gajevoj prije izvlačenja startnih brojeva. Dalibor, Natko i Ivica bit će ondje u subotu 3. siječnja od 18 do 18.30, a Nika, Ana, Sofija i Matea dva dana kasnije od 18.15 do 18.45 sati. Osim toga, svi posjetitelji Vip šatora u centru grada moći će se okušati i u virtualnom skijanju.

Posjetitelje utrka Vip Snow Queen Trophy na Krumpirištu čeka i Vip zabavni park s igrama, brojnim iznenađenjima te kućicom toplih napitaka. Tako će se posjetitelji skloni momčadskim igrama moći okušati u Vip boyu, igri na 2 gola, koja se igra na snijegu 3 na 3, gdje se umjesto paka koristi spužvasta loptica, a umjesto palica – metle. Za posjetitelje koji su precizni u gađanju, Vipnet je pripremio natjecanje u gađanju snjegovića, kojima treba skinuti šešire grudama. Parovi se mogu okušati u sanjkanju kroz postavljena vrata niz i uz padinu, a dobri skakači u preskakanju konopa s ciljem održavanja šešira na glavi bez ruku. Na pozornici će se odvijati Kviz zbunjivanja (na točne odgovore treba odgovarati negacijom), a Vipnet će dijeliti i brojne prigodne darove te SIM kartice. Tijekom skijaškog vikenda posebne nagrade rezervirane su za amaterske fotografe s najboljim fotografijama snimljenim mobitelom na Sljemenu.

Nastupom 3. siječnja, prilikom izvlačenja startnih brojeva na Trgu, te 4. i 6. siječnja na Krumpirištu dobru atmosferu podgrijat će dečki iz Kino kluba izvedbom pjesme "Snježna kraljica". Neslužbena navijačka himna "Snježne kraljice" skupine Kino klub nastala je na inicijativu Vipneta kao poklon svim ljubiteljima skijanja i posjetiteljima sljemenskih utrka. Inspirirana je fantastičnom atmosferom i odličnim navijanjem na Sljemenu te će zasigurno potaknuti posjetitelje utrka da stvore još bolji navijački "štimung".

Kino klub je mlada i perspektivna skupina sjajnih glazbenika kojoj predviđaju uspješnu karijeru. Osim što dobro zvuče, pokazuju entuzijazam koji svojim energičnim nastupom prenose i na publiku.

Gledatelji ispred malih ekrana mogu unijeti dodatno uzbuđenje u prijenos utrka igranjem SMS nagradne igre "Pogodi pobjednika utrke". Najbržeg točnog prognozera Vipnet će nagraditi trodnevnim putovanjem za dvije osobe na utrku Svjetskog skijaškog kupa u Kitzbühelu, dok će ostali, koji su poslali ime pobjednika, ući u izvlačenje za dodatnu nagradu, Vipme komplet Nokia 5220.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!