Rukomet

Galerija: Rukometaši u Spaladium Areni

Bernard Jurišić • petak, 02.01.2009.
Galerija: Rukometaši u Spaladium Areni
Foto: Bruno Karadža

Hrvatska rukometna reprezentacija stigla je danas u Split i odradila prvi trening u novoj Spaladium Areni. Pripremili smo vam galeriju slika kao upoznavanje s novim objektom kojim se Hrvatska može i mora ponositi...

Hrvatska rukometna reprezentacija danas je počela splitski dio priprema za Svjetsko prvenstvo koje u Hrvatskoj starta za dva tjedna. Nakon okupljanja u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani kraj Splita, danas su hrvatski reprezentativci prvi put obišli Spaladium Arenu, u kojoj će igrati utakmice prvog kruga Svjetskog prvenstva.

Rukometna delegacija izrazila nije krila oduševljenje viđenim u splitskoj Lori i uzbuđenje zbog činjenice da će se u ovom impozantnom objektu boriti za prolazak u drugu fazu natjecanja.

Spaladium Arena dočekala ih je spremna i ušminkana, a nakon kratkog "škicanja" Arene u kojoj će se na utakmicama hrvatske reprezentacije okupiti 12.000 gledatelja, odradili su prvi trening u pomoćnoj dvorani u sklopu kompleksa.

Novinari i fotografi dobili su uvodnih 15 minuta za prve fotografije jedne sportske momčadi u novom splitskom sportskom centru, nakon čega je izbornik Lino Červar zatvorio vrata i krenuo s radom. Pripremili smo vam mnoštvo fotografija s treninga, ali i pogled iznutra na zaista impresivnu glavnu dvoranu Spaladium Arene.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!