Zimski sportovi

"Izgledalo bi predobro"

Antonija Pavlić, Ivan Forjan • nedjelja, 04.01.2009.
"Izgledalo bi predobro"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatske predstavnice okončale su svoje nastupe na ovogodišnjem izdanju Snježne kraljice. I zaista, kako je Ana rekla, moralo se dogoditi nešto loše danas na brdu ponad Zagreba kako sve ne bi ličilo na pravu idilu. Nažalost, žrtvama su danas postali rezultati naših skijašica...

Iako vedra i nasmiješena, lica Ane Jelušić i Nike Fleiss zasigurno kriju tugu i određeno razočaranje. Jer današnjim nastupima nisu opravdale očekivanja, kako vlastita, tako i ona javnosti: "Dala sam danas koliko sam mogla. Svjesna sam blokade koju nosim od pada u Semmeringu, iako sam danas imala odličnu šansu popraviti svoj nastup iz prve vožnje. Čim sam osjetila da kasnim na prvom prolazu, znala sam da nemam previše šanse popraviti se do kraja utrke", poručila je umorna Nika Fleiss.

Ana Jelušić ili "princeza hrvatskog skijanja", kako joj vole tepati, ipak danas nije upotpunila sljemensku bajku. Prošlogodišnje drugo mjesto za nju će ove godine ostati nedosanjani san: "Sve se danas činilo nekako predobro i imala sam osjećaj da se nešto loše mora dogoditi. Nažalost, i Nika i ja odskijale smo ispod svojih razina. Nikako nisam mogla naći odgovarajući tempo kroz utrku i imala sam problema s vidljivosti, ne s podlogom. Hvala svim navijačima, iznimno su korektni te navijaju podjednako za sve skijašice", zaključila je Ana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!