Zimski sportovi

"Ivici smetala magla"

Antonija Pavlić, Ivan Forjan • utorak, 06.01.2009.
"Ivici smetala magla"
Foto: Davor Sajko

Kako to obično biva, neki su skijaši bili zadovoljni svojim nastupom dok su neki bili drukčijeg raspoloženja. "Tata Kostelić" rekao je kako je magla smetala skijaši na početku utrke...

Prošle godine deveti na ovoj stazi, Felix Neureuther, bio je sve samo ne zadovoljan svojom vožnjom no vjeruje da će stvari nešto kasnije danas, u drugoj vožnji, biti bolje: "Staza je veoma teška, puno je hupsera, a lošoj vožnji sam i sam pridonio radeći neke pogreške.. Nema veze, bit će bolje u drugoj vožnji."

Suprotne dojmove nije imao niti Rainer Schoenfelder: "Odvezao sam jako loše, uvjeti na stazi su dosta teški, a ni ja nema puno osjećaja u nozi. U nastavku sezone ne očekujem baš ništa, samo da napokon zaliječim tu ozljedu. Teška su vremena preda mnom."

Slovenac Mitja Dragšić nije uspio završiti utrku, no unatoč je tome bio prilično zadovoljan (ne)ostvarenim: "Zadovoljan sam vožnjom iako je nisam završio. Nisam skijao dobro kao prošle godine kada sam bio peti ovdje te očekujem bolje rezultate u Adelbodenu. Favoriti su naravno Grange i vaš Ivica."

Ante "Gips" Kostelić smatra kako Ivica može daleko u drugoj vožnji: "Ivici i Raichu je dosta smetala magla dok Grange s tim već nije imao toliko problema. Ivica je skijao odlično, u životnoj je formi, no pred njim je još dosta toga, ima vremena..."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!