Rukomet

Luda kuća u Splitu

Maja Giljanović • srijeda, 07.01.2009.
Luda kuća u Splitu
Foto: Bruno Karadža

Rijetko je kada u Splitu takva gužva, a da u njenom korijenu nije Hajduk. Prometni zastoj kilometrima oko Lore izazvala je podjela karata za prvu utakmicu koju u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo Hrvatska igra ovdje u Splitu...

Red koji se jutros satima formirao ispred Spaladium Arene gdje je za 12 sati bila najavljena podjela besplatnih ulaznica za prijateljsku utakmicu protiv Slovenije u petak prouzročili su Červarovi rukometaši.

Tisuće i tisuće Splićana i prije 10 sati počeli su zauzimati pozicije, a ulaznica nije bilo ni za lijek niti pola sata nakon što su šalteri oko 11 i 30 otvoreni.

Nije pomoglo ni što je svaka osoba mogla uzeti najviše dvije karte jer doznali smo kasnije - propust je ovo organizatora koji nije pojasnio da je na raspolaganju navijačima samo dio od 12.000 ulaznica - prepušteno im je samo 3000 karata.

Objašnjenje odgovornih je sljedeće: "4000 je ostalo HRS-u za namirenje zahtjeva igrača, dužnosnika i sponzora, 2500 je podijeljeno braniteljima, policiji, vojsci i Torcidi, 2500 klubovima u Županiji, a preostale 3000 su se podijelile građanima".

Utakmica Hrvatske i Slovenije igra se u petak u 20.15 minuta, a bijesnima koji su satima prostajali na kiši samo da bi ostali kratkih rukava ne preostaje drugo nego se u izravan prijenos uključiti na Drugi program HRT-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2009

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!