Zimski sportovi

Galerija: Dani Snježne kraljice

Marin Vuković • četvrtak, 08.01.2009.
Galerija: Dani Snježne kraljice
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatska je i ove godine pokazala kako može organizirati vrhunsko skijaško natjecanje, a Sportnet.hr kako ga može iznimno kvalitetno ispratiti. Snježnu kraljicu 2009 svi akteri i gosti koji su se prvih dana siječnja popeli na "brdo iznad Zagreba" ocijenili su najvišom ocjenom za organizaciju. Podsjetite se još jednom na dva fantastična dana na Sljemenu uz galeriju fotografija s obje utrke i iza kulisa ovog velikog sportskog događaja.

Od izvlačenja startnih brojeva ženskog slaloma, pa do pobjedničkog postolja u muškom slalomu, novinarska i fotografska ekipa portala Sportnet.hr učinila je sve kako bi vam na najbolji mogući način dočarala sjajnu atmosferu među natjecateljima i navijačima.

Galerija: Snježna kraljica 2009

Kao jedini internetski portal koji je svoje fotografe imao na samoj sljemenskoj stazi, bili smo u prilici kroz sjajne fotografije Davora Sajka i Kristijana Komarice prenijeti utrku u vaše domove kao da ste i sami bili tamo. Natjecatelje je u cilju dočekivao i Dejan Popek, čijem objektivu nitko nije mogao pobjeći, što je samo upotpunilo sjajnu vizualnu stranu priče.

Premda kažu kako slika govori tisuću riječi, naši novinari Antonija Pavlić, Ivan Forjan i Petar Plevnik u dva su sljemenska dana za svaku sliku napisali tisuću i jednu. Mnoštvo zanimljivosti, izjava i prije svega brzih i točnih informacija prenijeli su u vaše tople domove i tako zaokružili ovogodišnju priču.

Vidimo se na Sljemenu 2010.!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!