Nogomet

Pranjića nitko ne zove

Zoran Zdelar • utorak, 13.01.2009.
Pranjića nitko ne zove
Foto: Davor Sajko

Jedan od čelnika Heerenveena je iznenadio izjavom da njegov klub zasad još nitko nije kontaktirao zbog transfera hrvatskog reprezentativca Danijela Pranjića...

Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić odigrao je sjajnu polusezonu u nizozemskom Heerenveenu, a tijekom ljeta su zanimanje za njegov angažman pokazivali brojni klubovi. No, svi oni su ovog mjeseca utihnuli i više nisu zainteresirani za Pranjića, barem tako tvrdi jedan od trojice privremenih čelnika kluba Yme Kuiper.

U razgovoru za klupski Internet portal Kuiper se, između ostalog, osvrnuo i na status Pranjića koji je u 17 kola nizozemske Eredivisie lige postigao 11 golova te je otkrio iznenađujuće informacije. "Ne postoji konkretna ponuda za Danijela Pranjića, nijedan klub nas nije zvao zbog njega."

Sredinom prosinca nizozemski medij Leeuwarder Courant otkrio je da se za bivšeg veznjaka Osijeka i Dinama ozbiljno zainteresirao grčki Panathinaikos. Prema istom izvoru bili su spremni za njegovo dovođenje Heerenveenu isplatiti otprilike sedam milijuna eura, ali zasad se očito još uvijek nisu odlučili i na slanje službene ponude.

Spomenimo i da je Kuiper najavio da će se njegov klub u budućnosti više oslanjati na izdanke vlastiti omladinske škole u koju su očito posljednjih godina dosta ulagali te se uskoro očekuju i prvi značajniji rezultati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!