Tenis

"Podloga je najveći problem"

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.01.2009.
"Podloga je najveći problem"
Foto: EPA

Samouvjerenim nastupom i laganom pobjedom Australian Open otvorila je Jelena Janković. Prva nositeljica odigrala je vrlo dobar meč protiv Austrijanke Meusburger i lako prošla dalje...

Vidi se da je Jelena Janković žestoko radila pripremajući se za ovaj Australian Open. Otvaranja turnira za nju su uvijek najteža stoga nije mogla poželjeti ništa bolje od ovako laganog meča u prvom kolu.

"Izuzetno sam zadovoljna svojim nastupom, posebno u prvom setu. U drugom setu sam malo usporila, ali ništa dramatično, doći će i to na svoje mjesto s više mečeva", zadovoljno je zvučala nakon susreta Janković.

Protiv Meusburger nije imala većih problema, a očekuje se kako ih neće imati niti protiv Flipkens u drugom kolu. "Igrala sam davno protiv nje, ali se ba najbolje i ne sjećam toga meča. U posljednje vrijeme nisam ju gledala i pokušat ću igrati svoju igru pa što bude."

U susretu s Austrijankom podloga joj je bila najveći protivnik. "Ne znam za ostale, ali ja sam imala velikih problema s podlogom. Bila je toliko vruća da su me pekla stopala, kao što ste vidjeli na izmjenama sam na stopala stavljala led kako bi ih što više uspjela ohladiti".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!