Rukomet

Lacković: "Svi zajedno do finala"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • utorak, 27.01.2009.
Lacković: "Svi zajedno do finala"
Foto: Kristijan Komarica

Naši su igrači bili oduševljeni nakon nove pobjede, ali su svjesni kako je pred njima težak posao u polufinalu...

Mirko Alilović danas nije branio, no zato je Losert branio fantastično: "Venio je odradio vrhunsku utakmicu i praktički sam pobijedio. Igrali smo mirno i strpljivo i na tome trebamo temeljiti optimizam."

Alilović je nakon Slovačke najavio pobjedu nad Francuzima: "Rekao sam da nema kalkulacija jer smo mi prevelika ekipa da bi si to dozvolili; pogotovo kad igramo doma pred ovom divnom publikom. Drugi trebaju misliti o nama."

Igor Vori dobro je iskoristio ne igranje Dinarta i zabio najviše golova: "Ma nije to uopće bitno... Bitno da smo pobijedili i da nam je samopuzadnje u uzlaznoj putanji. Atmosfera je bila zaista posebna. Dogovorili smo se da možemo izgubiti utakmicu, ali da ćemo se truditi i ja čestitam suigračima."

Što Vori zna o Poljacima?: " Poljaci su potpuno dignuli formu; igraju grubih 6-0; golman im je sjajan i moramo se dobro odmoriti za tu utakmicu, ali pred našom publikom smo uvijek favoriti."

Blaženko Lacković se diže kako turnir ide dalje: "Osam pobjeda u nizu je sjajno. Znali smo od početka što hoćemo, igrali smo dobru obranu i zasluženo dobili. Nismo im uopće dozvolili približiti se."

Poljska?: "Igraju odličan rukomet i sigurno će biti teško, no ovo je putokaz kako treba igrati, a znam da će biti ludilo u dvorani i da svi zajedno možemo do finala."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!