Košarka

Maccabi otpustio Fizera

Branimir Korać • srijeda, 28.01.2009.
Maccabi otpustio Fizera
Foto: Kristijan Komarica

Marcus Fizer više nije član Maccabija. Snažno krilo dobilo je raskid ugovora nakon što je telavivska momčad dovela dvojicu vrlo dobrih Amerikanaca...

Od početka sezone do kraja prošle kalendarske godine Marcus Fizer nije odigrao niti minute zbog teške ozljede. U Maccabiju su odbijali mogućnost puštanja Fizera jer su vjerovali u njegov uspješan povratak, ali promjena trenera i dolazak Pinija Gershona, kao i lošije igre Fizera nakon povratka, doveli su do raskida ugovora.

Fizer je prošle sezone bio jedan od nositelja igre Maccabija, izuzetno jak pod košem i strahovito neugodan za čuvanje, ali nakon povratka izgubio je na pokretljivosti i nije mogao ispuniti sve Gershonove zadatke.

U međuvremenu Maccabi je doveo još dvojicu Amerikanaca, braniča Dee Browna i krilnog igrača Charlesa Gainesa te su na rosteru dobili igrača previše. Nekog su se morali riješiti i kocka je pala na Fizera.

Čini se kako snažni Amerikanac ipak neće biti dugo bez angažmana obzirom kako je za njegove usluge vrlo zainteresiran Hapoel iz Jeruzalema.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!